Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/home/equidress.es/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/home/equidress.es/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/home/equidress.es/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 equidress.es
logo_petit
Escola d’Equitació

Dirigida per experts genets, l’escola ofereix un ensenyament adequat al nivell de cada alumne.
Més informació →

logo_petit
Ensinistrament de cavalls

Ensinistrem els cavalls per a la pràctica esportiva, especialment per a la Doma Clàssica
Més informació sobre l’ensinistrament →

logo_petit
Venda de cavalls

Disposem de cavalls i ponis de diferents especialitats.
Consulta els cavalls en venda →

Galeria d'imatges

Últimes noticies

Benvinguts a EQUIDRESS

27/02/2018 / 0 Comments

Casal d’estiu 2021

27/04/2021 / 0 Comments

L’embaràs de la Jolie 3/3

03/06/2020 / 0 Comments

Estades d’estiu 2020

22/05/2020 / 0 Comments

Vídeo de presentació

Algunes preguntes?

És un club d’hípica que ofereix diversos serveis per als cavalls i els seus genets. Disposa d’unes instal·lacions apropiades per al confort del cavall i segures per a la pràctica de l’esport amb monitors titulats i amb gran experiència.
La Doma té per objecte el desenvolupament del cavall mitjançant l’entrenament racional, metòdic i equilibrat de manera que es vagi fent un atleta a disposició del seu genet. Com a conseqüència el cavall es torna tranquil, elàstic, àgil i flexible, però també confiat, atent i decidit, de manera que constitueix un perfecte conjunt amb el seu genet.
Trucant al 689.940.923 o a travès del correu electrònic equidress@equidress.es. Cal reservar classe 24h abans del dia previst per a aquesta. Preguem que en cas d’anul·lació s’avisi com a mínim 24 hores abans.

Últims posts

Instagram
[jr_instagram id=”2″]
Back to Top