L’embaràs de la Jolie 3/3

EL NAIXEMENT DE SILVERDALE

Dimarts dia 26 de Maig a les 00:15 va néixer SILVERDALE

L’espera va ser llarga i una setmana més tard del previst, la Jolie -per fi- es va posar de part dimarts a la matinada. Més d’una setmana dormint a l’hípica per poder assistir a l’inoblidable part.

Semblava una nit més, sense cap emoció aparent i amb poques esperances de veure néixer a Silverdale. Després de sopar amb la meva dona Carme, vaig decidir anar a dormir ja que vaig pensar “avui segur que no passa res”. Mentrestant, ella em va comentar que abans de pujar a l’habitació, volía fer el café a fora amb la Jolie -probablement ja tenia un pressentiment- . Jo vaig seguir a la meva, vaig pujar a l’habitació i just en el moment que m’estava estirant al llit, la Carme em va trucar i em va dir: “Ha trencat aigües”. En aquell moment, tot emocionat vaig baixar corrent però al arribar a la porta em vaig parar, “i si en veure’m o al escoltar-me para el procés”, llavors vaig decidir esperar-me fins que comences a sortir el poltre. Un cop que la Carme va veure sortir les mans, em va donar el vistiplau per accedir a les quadres i vaig recuperar aquella emoció que sentia moments abans.

Primer van sortir les mans, després vam començar a veure els ollars i en poca estona ja havia sortit la meitat del poltre. Més tard, vaig haver d’entrar per treure la placenta de la cara per que el poltre pogués respirar (no cal matisar que la sensació va ser brutal). Després de treure-li la placenta de la cara i de haver-li netejat el nas i la boca, la Jolie va fer l’última empenta i en Silverdale va sortir sencer. Finalment, el vaig acabar d’ajudar per treure els peus i ja només va tocar esperar a que s’aixequés, traigues el meconi i es prengués el calostre.

Aqui teniu el video del part–>