II Dia a Cavall 2018

Vine, descobreix i emociona’t!

El Dia a Cavall és una jornada lúdico-festiva en la qual diferents centres eqüestres de tota Catalunya obriran les seves portes de manera voluntària i gratuïta amb l’objectiu d’apropar i donar a conèixer al públic en general el món dels cavalls i els ponis.

El Dia a Cavall es celebrarà el diumenge 16 de setembre en horari de 10 a 14h. La jornada festiva té un format únic per a tots els centres, però amb petites modificacions per així poder conèixer la seva riquesa i diversitat:

  • A les 10h passejades gratuïtes en poni i/o cavall i tallers pedagògics sobre el món del cavall: persones adultes i infants faran un “tastet” del què significa muntar a cavall i poder viure de primera mà quines sensacions tenim en contacte amb ells. Paral·lelament els centres realitzaran diversos tallers pedagògics per endinsar-nos en aquest món tot responent curiositats: Com parlen els cavalls? Com dormen? entre d’altres
  • A les 13:30h es faran demostracions de diferents disciplines o activitats per poder gaudir dels fruits dels vincles que s’estableixen entre cavalls i genets i amazones. Cada centre realitzarà una o diverses demostracions ja poden ser de caire esportiu, salt, doma clàssica, horseball, TREC entre d’altres o bé de caire més lúdic o terapèutic.

Novetats! Enguany el Dia a Cavall es celebra a tota Catalunya

Si vens a Equidress podràs participar als diferents tallers que organitzarem i podràs conèixer la disciplina de la doma clàssica!

Participa en el Dia a Cavall… Vine, descobreix i emociona’t!!

Més informació d’aquesta jornada –> https://www.diaacavall.cat/ii-dia-a-cavall-2018/

 

Si vols venir a disfrutar amb nosaltres només hauràs d’omplir el següent formulari.

    Nom i Cognoms: (obligatori)

    Edat:

    Email: (obligatori)